De prachtige foto`s zijn weer gemaakt door onze huisfotograaf

Cesar Cailly .

Weer knap werk.


Klik HIER voor foto`s eindfeest 2015

Foto`s openhuis/opendeur 29 augustus 2015.

Locatie De Speye Wilhelminastraat 1 Sas van Gent

Beste Dansvrienden

Een droom start !!!!!!!!

 De eerste open deur (  in Nederland is dit open huis ) van het 44 ste dansjaar, wie had durven dromen dat het zó een overdonderend succes zou worden? Een bomvolle zaal, veel tafels en stoelen mogen bijzetten dat is nu echt plezant, de dansvloer was een flink stuk kleiner geworden maar dat hebben wij er voor over. Er was veel sfeer, veel gezelligheid, veel ambiance echt wij waren en wij zijn in de wolken en veel vragen en inschrijvingen het kon echt niet beter. Veel bezoekers 2/3 van de aanwezigen waren bezoekers 1/3 eigen leden, er komen naast een nieuw 1 ste jaar, dansers bij in 2 de, 3 de, 4 de, 5 de, 6 de, en zelfs 2 paren bij gevord. B . Wat ook veel deugd doet als bezoekers ons komen zeggen " Wij dansen reeds jaren, maar hier is dansen echt een feest, wij komen nu naar hier en .... "  Opgelet wie inschrijft tijdens open deur = nieuwe leden krijgen korting, bestaande leden een nuttig geschenk maar die geschenkjes zijn reeds sterk geslonken dus niet treuzelen .

Wat wij ook zeer fijn vonden Dat wij  zeer welkom zijn in Sas, bewijst het volgende : Het stadsbestuur van Terneuzen had op een paar plaatsen bij het binnenkomen van Sas Van Gent een groot bord laten plaatsen met volgende tekst : Open huis van nieuwe dansschool in Sas Van Gent enz . enz. als dat geen mooie geste is, welke gemeente bij ons doet zoiets ?  Hartelijk dank stadsbestuur van Terneuzen.

Nu woensdag 2 september van 20 u tot 21 u 15 voorbereiding 2 de open deur, wij bekijken het 1 ste jaar programma, dat dan zaterdag op de 2 de open deur kan getoond worden. Wij open dat daar ook enkele jongere elementen zullen aan deelnemen, wij willen een mix van leeftijden.

En zaterdag,  het zou mooi zijn als er terug veel volk is, maar men moet met de voetjes op de grond blijven. Toch kunnen wij nu reeds zeggen en schrijven Dansliga Ertvelde is helemaal terug !!!!

Hartelijk dank aan allen die er zich voor inzetten en voor ingezet hebben.  Ja inderdaad na regen komt zonneschijn.

Zonnige groetjes

Eduard en bestuur