Foto`s clubfeest zaterdag 28 november 2015

In De Spye Sas van gent

  Clubfeest

 Zonder blozen mogen wij schrijven dat het een zéér geslaagde avond was. De sfeer was opperbest, het eten was lekker en overvloedig en men kon zelf zijn menu samenstellen. Traiteur Da Brabander verdient alle lof. Wij waren met 94 . Alles was aanwezig om er een gezellige avond van te maken .... meer moet dat niet zijn. Dank aan alle aanwezigen en aan alle medewerkers.

 Groetjes

WardjeDe prachtige foto`s zijn ook deze keer weer gemaakt door onze huisfotograaf Cesar Cailly .

Weer knap werk en de avond prachtig in beeld gebracht.


Nog even wat informatie:


       3 Koningen oefenavond

 De feestavond is pas voorbij en wij denken reeds aan de volgende speciale avond: Zaterdag 9 januari 2016 . ( danskalender nr. 4 ) Voor wie het nog niet heeft meegemaakt wat houdt dat in?: Iedereen die ingeschreven is ontvangt een lekkere koek, in een van die koeken bij de heren en in een van die koeken bij de dames zit een voorwerp . Ben je de gelukkige bij wie dat voorwerp binnenkomt dan ben jij de koning of de koningin. De koning en de koningin ontvangen een kistje klasse wijnen. Wat moeten zij dan nog doen ? Gewoon een paar rondjes Quickstep dansen. Daarna is er voor de ingeschrevenen nog een gratis tombola. Wie kan deelnemen?

Enkel leden kunnen deelnemen, het zou niet eerlijk zijn als een niet lid binnenkomt en met een beetje geluk met de hoofdprijs vertrekt, vandaar. Niet leden zijn ook welkom maar dan enkel voor de oefenavond.

Wat vragen wij ? Gelieve zoveel mogelijk vooraf in te schrijven a u b / s v p, het kan op de oefenavonden en op de lessen vanaf dinsdag 8 december  tot en  met dinsdag 5 januari 2016.

Wat vragen wij nog Wie vooraf inschrijft 3 € /p.p. ( drie euro )daarin is begrepen oefenavond + deelname verkiezing koning/koningin + deelname tombola . Niet vooraf ingeschreven betaalt men de avond zelf 4 euro. Niet leden betalen 3 € voor de oefenavond.

                                                                                       

                                                                      Solodansen

 

 De proef op dinsdag  24 november was geslaagd : 21 deelnemers,is verder voorzien voor de komende maanden., data zie danskalenders.

 

Groetjes

Wardje


Terug website KLIK HIER