Foto`s slot oefenavond 17 juni 2017

Dansliga Ertvelde sluit het 45 ste dansjaar af met een buffet.

Locatie De Spye Wilhelminalaan 1 in Sas van Gent


De prachtige foto`s zijn ook deze keer weer gemaakt door onze huisfotograaf Cesar Cailly .

Weer knap werk en de avond prachtig in beeld gebracht.


Terug website KLIK HIERNog even wat informatie:


Beste Dansvrienden

Even terugblikken op het voorbije :

Hartelijk dank beste dansvrienden voor jullie bijdrage aankoop geschenk ( hoofdmicro) voor mij en Anita dankt ook jullie langs deze weg voor haar geschenk ( waardebons ).

Over het voorbije dansjaar niets dan lof dank zij de medewerking en steun van bestuur, vaste en losse medewerkers leden en bezoekers kende Dansliga Ertvelde een succesjaar  hartelijk dank. Ook hartelijk dank aan Mario en Carine ( De Speye ) voor de goede samenwerking. Het jaar begon met de zondagnamiddag in september de grandiose viering 45 jaar bestaan 2 mooie dansshows enz... Einde dansjaar vorige week met de slotoefenavond, 96 personen ingeschreven, volzet( max capaciteit zaal) 92 aanwezig alles goed verlopen, het eten was lekker en de sfeer prima. Een dikke pluim voor traiteur -slager Van Hoecke uit Rieme (Ertvelde ).

Voor de komende dansjaren hopen wij op het zelfde elan te kunnen verder werken. Indien mogelijk doe een goed woordje bij familie en vrienden want spijtig ieder jaar haken mensen af en hebben wij nieuw " bloed " nodig.

Verder wensen wij jullie een deugdoend,( niet te warm ) en gezellig verlof dat wij even onderbreken voor de oefenavond op zaterdag 29 juli in De Speye. Meer nieuws vermoedelijk pas in augustus.

Veel groetjes

WardjeDansdata  en openhuis

 

Zaterdag 29 juli 2017 vanaf 19.30 De Speye Wilhelminalaan 1 Sas van Gent

 

Zaterdag 26 augustus vanaf 20 uur Open Deur in De Burggrave Kerkbrugge -Evergem


Zaterdag 2 en 9 September opendeurdag vanaf 20.00 uur  De Speye  

Wilhelminalaan 1  Sas van Gent
Info www.dansligaertvelde.be 0032477174349 of 06 23461942