Foto`s slot oefenavond 16 juni 2018

Dansliga Ertvelde sluit het 46 ste dansjaar af met een buffet.

Locatie De Speye Wilhelminalaan 1 in Sas van Gent


Hallo Dansvrienden

De slotoefenavond is zeer goed verlopen, het begin was moeilijk de afwezigheid van Anita deed veel pijn bij velen en was duidelijk zichtbaar. Maar er is geen keuze het leven gaat verder.

De BBQ was ook dit jaar lekker en goed verzorgd, afspraak 2019  2de of 3de zaterdag juni. Wat wij ook ieder jaar speciaal volgen ( wat dat is de toekomst) de aanwezigheid van het 1 ste jaar en dat was ..... zeer goed en wat nog beter  is .... ze zaten met velen allemaal samen, ook op de laatste herhalingsles donderdag 7 juni waren ze talrijk, proficiat wij zijn zeer tevreden, het beloofd.

Oefenavond juli : Ik heb nu reeds wat reactie gekregen, die oefenavond in juli staat niet meer op de danskalender !! Ja wel beste mensen die staat er wel nog op maar die staat op danskalender nr. 7 /2017-2018 = zaterdag 28 juli !!

Bloemen Anita : In het doosje, op de slotoefenavond, werd 59,10 € gedeponeerd, waarvoor onze oprechte dank.

En nu even uitblazen.

Groetjes

Ward (Eduard)Waeyenberge
De prachtige foto`s zijn ook deze keer weer gemaakt door onze huisfotograaf Cesar Cailly .

Weer knap werk en de avond prachtig in beeld gebracht.


Terug website KLIK HIER
Info www.dansligaertvelde.be 0032477174349 of 06 23461942

=========================================================================

AVG 2018


Privacyverklaring

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is per 25 mei 2018 van kracht. De AVG bevat regels voor het verwerken van persoonsgegevens. Dansliga Ertvelde is verplicht om u hierover te informeren. Hieronder kunt u lezen hoe Dansliga Ertvelde met uw persoonsgegevens omgaat en welke gegevens bewaard worden.

PRIVACYVERKLARING

Dansliga Ertvelde is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Website:
http://dansligaertvelde.be/index.php

Website: http://www.lmj.nl/foto/page16.html

E-mail:    ward.waeyenberge@skynet.be

Waeyenberge E.                 tel +32 (0)9 344 67 16 GSM  +32 (0)477  17 43 49

Van Daele-De Pauw W.      tel. +32 (0)9 253 50 51


Persoonsgegevens die verwerkt worden:
Van alle leerlingen en serieus geïnteresseerden worden de e-mailadressen digitaal bewaard. Deze worden gebruikt om u te  bereiken of om informatie te kunnen sturen. U kunt altijd aangeven als u geen e-mail meer van ons wenst te ontvangen, dan wordt uw e-mailadres uit het bestand verwijderd. Van personen die informatie aangevraagd hebben en uiteindelijk geen interesse blijken te hebben worden de gegevens niet bewaard.

U heeft het recht om deze gegevens te laten aanpassen of te laten verwijderen.

Gegevens die in de administratie opgenomen worden:
* naam en contactgegevens van de leerling.
* naam en contactgegevens van de contactpersoon
* naam en contactgegevens van de leslocatie

De overeenkomsten worden zowel fysiek als digitaal bewaard op het vestigingsadres

Het beeldmateriaal (foto’s en filmpjes) op de websites en  zijn bedoeld voor acquisitie. Zonder dit beeldmateriaal kunnen potentiële nieuwe klanten geen indruk krijgen van de danslessen en dansoefenavonden/middagen. Indien mensen herkenbaar in beeld zijn gebracht dan zijn de foto’s/filmpjes met toestemming gemaakt en/of verkregen en is toestemming verleend voor publicatie. Mocht u onverhoopt toch bezwaar hebben tegen publicatie dan kunt u contact opnemen en dan worden de door u aangegeven items z.s.m. verwijderd.

Voor alle zekerheid gaan wij bij het inschrijven voor het nieuw dansjaar iedereen een formulier laten tekenen dat wij hun foto's mogen gebruiken in onze reclame en op onze website zo zijn wij 100% zeker, dat wij handelen overeenkomstig uw wensen en dat Dansliga Ertvelde voldoet aan de AVG.