Dansliga Ertvelde

Foto`s oliebollen-clubfeest zondag 9 februari 2020 in De Speye Sas van Gent

Heerlijke oliebollen, fijne ambiance.


De prachtige foto`s zijn ook deze keer weer

gemaakt door onze huis fotograaf

Cesar Cailly .

Weer knap werk en de middag prachtig in beeld gebracht.


Terug naar de website KLIK HIERLaatste nieuws

Beste dansvrienden,

Punt 1 : Oliebollen = De oefennamiddag, vorige zondag is ondanks het feit dat men iedereen super bang gemaakt had, nog meegevallen het was gezellig en er waren nog 62 dansers aanwezig. Er was slecht 1 (een) meegekomen kijkster en  de flinke familie en vriendengroep van Annie. Ook nog met de verrassing een Nederlands en een Belgisch paar gelukkig kunnen maken.Hopelijk volgend jaar normaal weer en geen veldrijden.Tevreden bestuur en Wardje.

Punt 2 : Paasverlof of meiverlof = Zou het beter zijn om de week rust afwisselend in het Belgisch paasverlof en het andere jaar in het Nederlandse= meiverlof te plaatsen? De Belgen waren akkoord om dat zo te doen, onze Nederlandse vrienden ,buiten 1 (een) paar vinden het niet nodig. Dus wij blijven bij ons eerste systeem steeds rust de eerst week van het Belgisch paasverlof.

Punt 3 : Slotoefenavond en voetbal = Wij moeten plannen dus de slotoefenavond van dit dansjaar is voorzien op zaterdag 13 juni  maar er is voetbal !!! en nu ??? Naar het schijnt spelen de Belgen Europees voetbal die dag, wat doen wij en wanneer is er nog Europees voetbal. Als het moet veranderen dan kan het enkel de 1 ste zaterdag van juni of de 1 ste zaterdag van juli als De Speye vrij is. Laat iets weten a u b

Groetjes

Ward (Eduard)Waeyenberge

Kievitstraat 4 ,

9940 Ertvelde

00 32 (0) 477 17 43 49

00 32 (0)9 344 67 16